3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI

  • 2 kostki sera białego chudego, ok.500 g
  • 3 żółtka
  • 2,5 łyżki masła
  • 1,5 łyżeczki soli
  • 1,5 łyżeczki sody oczyszczonej
  • 6
    8min
    Czas całkowity 8min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI
  1. 1.[size= 13px]Wszystkie składniki dodać do naczynia miksującego
    [/size]
    - czas: 8 min.

    - temperatura: 80 *C

    - obroty: 6
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy