Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU
- 400 gramów groszku konserwowego z zalewą, Groszek Bonduelle w puszce
- 30 gramów cebuli
- 20 gramów oleju
- 1 szczypta gałki muszkatołowej
- 2 szczypty soli
- 2 szczypty pieprzu, mielonego
-
6
7min
Czas całkowity 7minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- Do
"Blokada naczynia miksującego" włożyć wszystkie składniki, gotować 7 min/100 stopni C/ obr.1
Następnie wszystko zmiksować 20 s /obr. 10
Podawać jako dodatek do mięs.
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz(Brak tematu)