3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Krem orzechowo-czekoladowy


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 90 g cukru
  • 60 g orzechów laskowych
  • 100 gtwardej czekolady najlepiej gorzkiej ( ale może być mleczna)
  • 70 g masła
  • 1 MT mleka
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 21 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 21
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Cukier, orzechy i czekoladę w kawałkach zmielić w naczyniu miksującym - czas 30 sekund, obroty poz. Turbo.

    Dodać mleko, masło i mieszać - czas 3 minuty / temperatura 50 stopni/ obroty poz.2.

    Masę przełozyć do słoiczka i przechowywać w lodówce.

    Podawać z chlebem lub bułką - ulubiony przysmak mojego synka tmrc_emoticons.-).

    Smacznego tmrc_emoticons.-)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz