3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

kiełbaska wieprzowa na chlebek


Wydrukuj:
4

Składniki

3 kawałek/kawałki/kawałków

farsz,przyprawy do obtoczenia kiełbasek

  • łyżeczka pieprzu,gorczycy białej
  • łyżeczka soli ziołowej wykonanej w TM
  • 250 g surowego wędzonego boczku,pokrojonego na kawałki
  • 4 ząbki czosnku
  • 800 g wody
  • 590 g pokrojona na kawałki łopatka
  • 1 łyżki przyprawy do wieprzowiny
  • majeranek,czosnek,przyprawa do wieprzowiny foia spożywcza do zawijania walców
  • 6
    1h 0min
    Czas całkowity 1h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Średni
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

    wykonanie
  1. do naczynia włożyc połowę mięsa i zemleć 12s/obr8 przełozyc do innego naczynia,czynnośc powtórzyc z kolejną porcją,do naczynia włozyc boczek rozdrobnic 13s/obr7 przełozyc do naczynia  z mięsem,do naczynia wrzucic czosnek rozdrobnić 3s/obr7,dodac mięso,boczek,pieprz,gorczycę,sól wymieszać 35s/Zablokowany/Interwał


    uformować walce w rekach 3 walce,obtoczyc na przyprawach wysypanych na talerzu,poźniej owinąć folią spozywcza,konce folii ułozyc pod wałek zwinete w dolnej części przystawki VAROMA


     


    do naczynia wlać wodę,nałożyć przystawkę i gotować 35-40min/varoma/obr1

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz