Tu jesteś:
4
Składniki
3 butelka/butelki/butelek
Cezar
- 250 gramy rosół, zimny
- 3 ząbki czosnek, mielony, caly
- 1 gramy Sòl morska
- 2 gramy pieprz, mielony
- 180 gramy ser, parmezan
- 7 filetów ryba, cała, oczyszczona, anchois
- 3 porcji żółtko
- 2 litry olej
-
6
40min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- Składniki Z WYJĄTKIEM OLEJU blendujemy wTM
"Blokada naczynia miksującego"
"Obroty wsteczne" 4,5 do czasu uzyskania gładkiej masy.
- Umieszczamy pokrywę z miarką, ustawiamy
"Obroty wsteczne" 3,5.zalewamy olejem
Sprawdzamy konsystencję przed każdym dolaniem oleju podnosząc miarkę (nie przerywamy pracy Urządzenia."Obroty wsteczne" ->-6-7-8,5 max
Sosu
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Kończąc warto kilka sekund "" pokręcić obrotami upewniamy czy jest połączony z olejem.
Im większe obroty tym gęstszy sos
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz