Składniki
12 kawałek/kawałki/kawałków
- 350 gramów baklazana, pokrojonego na kawalki
- 1 jajo kurze
- 70 gramów sera ricotta
- pietruszka , natka
- 20 gramów parmezanu
- sól pieprz do smaku
- 5 gramów oleju z oliwek
- 2 kromki chleba tostowego, namoczonego w mleku i odcisnietego
- 100 gramów twarogu twardszego
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Do "Blokada naczynia miksującego" naczynia wlozyc baklazany: 6sek / obr 6, odlozyc . Do "Blokada naczynia miksującego" wlozyc parmezan i pietruszke: 10sek / obr 8. Dodac pozostale skladniki, razem z baklazanem: 5sek / obr 5. Klasc lyzka na blache wylozona papierem. piec w nagrzanym piekarniku: 200° / 35min. Wyjac z piekarnika, zostawic na 10min do ostygniecia, przelozyc na talerz.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Mozna dodac czosnek, cebule, papryke, inne przyprawy...
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzNie Aniu, nie trzeba obierac;
Nie Aniu, nie trzeba obierac; zetnij aby 2 " dupki".
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Bakłażan ma być obrany ze
Bakłażan ma być obrany ze skórki?
;o)