3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pierogi razowe z mięsem


Wydrukuj:
4

Składniki

40 porcja/porcje/porcji

  • Ciasto:
  • 250 g ciepłej wody
  • 1 jajko
  • 2 łyżki oleju
  • 560 g mąki, razowej pszennej
  • Farsz:
  • 500 g mięsa drobiowego, (może być indycze) ugotowanego i ostudzonego
  • jajko
  • przyprawy: sól, pieprz, inne w zależności od upodobań
  • 1 cebula
  • masło lub oliwa z oliwek
  • 6
    1h 0min
    Czas całkowity 1h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Ciasto: wszystkie składniki włóż do naczynia, wyrabiaj 1 min. obr. poz. Interwał

    Farsz: mięso zemleć - 10 s, obr. poz. 8, dodać przyprawy i przyrumieniona cebulkę (na maśle lub oliwie), zmiksować 30 s, obr. poz. 6

     

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy