A potem na Varomę z warzywami a w naczyniu cebulka, pomidor +mąka ryżowa na sos.
Mąka ryżowa to węglowodany - nie nadaje się do sosu, który będziemy dodawać do mięsa, lepiej zagęścić czymś takim jak "agar" - w sklepach ze zdrową żywnością.
Buziaki-słodziaki, uciekam do pracy  
 
 
 
     Może jak już zacznę i będę miała ściągę (w szkole nigdy nie ściągałam
  Może jak już zacznę i będę miała ściągę (w szkole nigdy nie ściągałam   
   
   Wielu rzeczy nie moge jesc wcale, a kiszone i fasola na kolacje, pewnie bym sie w szpitalu znalazla
  Wielu rzeczy nie moge jesc wcale, a kiszone i fasola na kolacje, pewnie bym sie w szpitalu znalazla  
 
  
  
 tak więc każdą dietkę czy sposób odżywiania trzeba dostosować indywidulanie do swojego organizmu
 tak więc każdą dietkę czy sposób odżywiania trzeba dostosować indywidulanie do swojego organizmu  
  Będę Ci wdzięczna za rady i wskazówki. Ela
 Będę Ci wdzięczna za rady i wskazówki. Ela