Tu jesteś:
4
Składniki
- 120 ggotowanych ziemniaków (zimnych)
- 600 g mąki
- 50 g drożdży
- 3,5 MT ciepłej wody
- 50 g słonecznika
- 50 g siemienia lnianego, ciemnego
- 50 g pestek dyni
- 50 g otrębów pszennych
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka cukru
-
6
50min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki włożyć do naczynia i wyrobić
ciasto
czas ok 3,5 min pozycja Interwał.
Odstawić do wyrośnięcia na ok 20 min.
Piec ok 35-40 min w temp. 200*C (w blaszce o dł 40 cm)
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz