3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Chleb wieloziarnisty a'la Kami


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 120 ggotowanych ziemniaków (zimnych)
  • 600 g mąki
  • 50 g drożdży
  • 3,5 MT ciepłej wody
  • 50 g słonecznika
  • 50 g siemienia lnianego, ciemnego
  • 50 g pestek dyni
  • 50 g otrębów pszennych
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka cukru
  • 6
    50min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie


  1. Wszystkie składniki włożyć do naczynia i wyrobić
    ciasto

    czas ok 3,5 min  pozycja Interwał.

    Odstawić do wyrośnięcia na ok 20 min.

    Piec ok 35-40 min w temp. 200*C (w blaszce o dł 40 cm)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy