Czas przygotowania
                                1h 30min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                1h 30min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     -- 
                                     -- 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            - TM 6
 
opublikowany: 10/02/21
                            
                zmieniono dnia: 10/02/21
                    Składniki
potrzebne
- 125 g cebuli
 - 175 g ogórków kiszonych
 - 420 g wędzonej troci
 - 6 jajke
 - 2 czubate łyżki majonezu
 - 4 łyżeczki musztardy, sarepskiej
 - 0,5 łyżeczki soli
 - 0,5 łyżeczki pieprzu, mielonego
 
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                        
                        Motylek - 
                        
                        
                        Kopystka - 
                        
                        
                        Naczynie miksujące kompletne premium 
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na kawałki. Do naczynia miksującego włożyć cebulę obraną, przekrojona na cztery części oraz ogórki kiszone pokrojone na kawałki, rozdrobnić 5 sekund/obr. 5. Składniki zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego. Dodać obraną z ości wędzoną troć, jajka, majonez, musztardę i pieprz, zmiksować 30 sekund/obr. 4,5. Dodać sól, wymieszać 10 sekund/obroty wsteczne/obr. 3.
 
Porady
Po więcej inspiracji zapraszam na mojego bloga https://madebymycha.pl/
                        Model urządzenia Thermomix®
- 
                    
                        Przepis jest tworzony dlaTM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. 
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                        
                    
                    
                                    
                        
                        
                        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
Komentarze