Tu jesteś:
4
Składniki
- 200 g dyni
- 400 ml mleka
- 2 łyżki makaronu, zacierka
- pół opakowania cukru waniliowego
- pół łyżeczki cukru
-
6
30min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Pokrojoną dynie wsadzić do pojemnika miksującego i zmiksować 6s/obr 6
Założyć motylek i dodać pozostale składniki.
Nastawić 15 min, temp 90 stopni, wsteczne obroty.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPo 10 minutach gotowania dyni
Po 10 minutach gotowania dyni w mleku (90°C) w trakcie obr.2 wlałem powoli makę pszenną (2czubate łyżki), którą wcześniej wymieszałem z mlekiem w osobnym kubku i wyszedł mi z tego budyń dyniowy. Aż się zdziwiłem, że to jest takie dobre.
Też jesteś bohaterem w swojej kuchni
aneczka.20@buziaczek.pl
na słono ztego co słyszałam to koleżanka jak warzywną robiła z dodatkiem imbiru, jednak w mojej rodzinie imbir znajduje się na liście zakazanych przypraw nie robiłam
www.thermoprzepisy.pl
www.vitasklep.pl
Na wsteczne czyli przycisnij
Na wsteczne czyli przycisnij ten przycisk ze strzaleczka taka zakrecona po prawej stronie nad przyciskiem z kłosem. Wtedy noz obraca sie wstecznie i nie tnie tylko miesza
własnie nie wiedziałam co
własnie nie wiedziałam co zrobić z moją dynia po pestkach dzieki zaraz spróbuję a może jakiś na słono
jakie to sa wsteczne
jakie to sa wsteczne obroty???