Tu jesteś:
4
Składniki
1 butelka/butelki/butelek
ŻURAWINA Z MIODEM
- 250 g żurawiny, mrożonej
- 4 łyżki miodu
- 2 ząbki czosnku, małe
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
9
5
Przygotowanie
- 1/ Żurawinę rozmrozić.
2/ Wszystkie składniki umieścić w"Blokada naczynia miksującego" rozdrobnić 20 s/obr. poz. 4-5.
3/ Otworzyć"Blokada naczynia miksującego" i kopystką zgarnąć pastę ze ścianek naczynia i pokrywy na dno.
4/ Ponownie uruchomić urządzenie 20 s/obr. poz. 7-8.
5/ Gotową pastę przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce do 10 dni (można zjeść wcześniej).
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Pastą można smarować pieczywo lub podjadać bezpośrednio ze słoiczka. Ma dużo cennych witamin i służy wzmocnieniu odporności w sezonie jesienno-zimowym.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz