3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

ŻURAWINA Z MIODEM


Wydrukuj:
4

Składniki

1 butelka/butelki/butelek

ŻURAWINA Z MIODEM

  • 250 g żurawiny, mrożonej
  • 4 łyżki miodu
  • 2 ząbki czosnku, małe
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1/ Żurawinę rozmrozić.
    2/ Wszystkie składniki umieścić w Blokada naczynia miksującego rozdrobnić 20 s/obr. poz. 4-5.
    3/ Otworzyć Blokada naczynia miksującego i kopystką zgarnąć pastę ze ścianek naczynia i pokrywy na dno.
    4/ Ponownie uruchomić urządzenie 20 s/obr. poz. 7-8.
    5/ Gotową pastę przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce do 10 dni (można zjeść wcześniej tmrc_emoticons.)).
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Pastą można smarować pieczywo lub podjadać bezpośrednio ze słoiczka. Ma dużo cennych witamin i służy wzmocnieniu odporności w sezonie jesienno-zimowym.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy