3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z wątrobianki


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

Pasta z wątrobianki

  • 120 g wątrobianki
  • 120 g twarogu, chudego
  • tymianek
  • majeranek
  • szczypiorek, posiekany
  • sól ziołowa
  • pieprz
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    1. Do naczynia miksującego włożyć wątrobiankę i twaróg, wymieszać 10 s/obr. 3.
    2. Doprawić ziołami i przyprawami wg uznania, wymieszać 10 s/obr. 3.

10
11

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Wątrobianka to jest rodzaj

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na lutego 28, 2016 at 09:49.

    Wątrobianka to jest rodzaj pasztetowej, którą można kupić w każdym mięsnym sklepie :)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • co to jest wątrobioanka?

    Zgłoszony przez susin na lutego 28, 2016 at 09:31.

    co to jest wątrobioanka? chodzi o wątróbke?

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze