Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
- 3 papryki czerwonej
- 3 pomidory
- 1 cebula
- 1 łyżka octu
- 2 łyżeczki ostrej papryki
- 2 łyżeczki słodkiej papryki
- 1 łyżeczka soli
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki oleju z oliwek
-
6
30min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
- sos ten smaczny jest na gorąco jak i na zimno
- doskonały do mięs, wędlin, placków ziemiaczanych
- mozna tez sos ten zawekować i przechowywac w spizarni
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzFajna baza do dalszych kombinacji. Ja dodaję...
Fajna baza do dalszych kombinacji. Ja dodaję jeszcze papryczkę chili. A na koniec miksuję, aby nie było skórek, tylko gładka pasta.
ok
ok
(No subject)
Świetny do piccy. Zamiast
Świetny do piccy. Zamiast ostrej papryki dodałam pieprz i też był super!