Tu jesteś:
4
Składniki
2 osoba/osoby
Pasta
- 1 wędzona makrela bez skóry i ości
- 1/2 pęczka Natki pietruszki
- 1/2 szklanki ugotowaneji kaszy jaglanej
- 1 ogórek kiszony
- 1 cebula
- 1 płaskich łyżeczek chrzanu tartego
- sól i pieprz do smaku
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Makrelę obierz ze skóry i ości i wrzuć do naczynia.
Dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj 20s/obr8. Jeżeli pasta jest wyjdzie zbyt sucha można dorzucić łyżkę masła i wymieszać 5s/obr 10.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Można dodać łyżkę majonezu.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz