3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z makreli


Wydrukuj:
4

Składniki

2 osoba/osoby

Pasta

  • 1 wędzona makrela bez skóry i ości
  • 1/2 pęczka Natki pietruszki
  • 1/2 szklanki ugotowaneji kaszy jaglanej
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 cebula
  • 1 płaskich łyżeczek chrzanu tartego
  • sól i pieprz do smaku
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Makrelę obierz ze skóry i ości i wrzuć do naczynia.

    Dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj 20s/obr8. Jeżeli pasta jest wyjdzie zbyt sucha można dorzucić łyżkę masła i wymieszać 5s/obr 10.

     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Można dodać łyżkę majonezu.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy