3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z bryndzy z suszonymi pomidorami


Wydrukuj:
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

  • 6 pomidory suszone
  • 10 gramów bryndzy, mała kostka 10-12 g
  • 2 łyżki twarogu, półtłustego
  • 1 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 łyżki majonezu
  • 1 szczypty pieprzu czarnego, mielonego, do smaku

Pasta z bryndzy z suszonymi pomidorami

  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    Pasta z bryndzy z suszonymi pomidorami
  1. Pomidory włożyć do Blokada naczynia miksującego, 5s/obr.6-8. Zgarnąć kopystką na dno Blokada naczynia miksującego. Dodać pozostałe składniki i wymieszać 5s/obr.6-7. Czas i obroty można modyfikować - wszystko zależy od oczekiwanej "gładkości" pasty.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Przepis znalazłam na jednym z blogów i postanowiłam go wykorzystać. Dziękuję Autorce - pasta smaczna. Jest słona, więc nie dodawać soli


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy