3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z bryndzą i sardynkami


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 100 g bryndza
  • 50 g twarogu
  • 50 g masła
  • 0,5 cebuli
  • 1 szczypty soli
  • 1 puszki sardynek w oleju
5

Przygotowanie

  1. Rozdrobnić cebulę obr. 5/ 5 sekund. Zgarnąć kopystką. Dodać pozostałe składniki. Wymieszać obr. 5-6, 10 sekund.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

//poradnikmagdy.blogspot.com/


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy