3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta twarogowo-rybna


Wydrukuj:
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

Pastę twarogowo - rybną

  • 200 g twarogu, najlepiej chudy
  • 120 g ryby wędzonej, pikling,makrela lub inna
  • 40 g cebuli
  • 1/2 łyżeczki musztardy, najlepiej ostrej
  • 1 szczypty soli
  • 1/2 pieprz biały, może być czarny
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Pasta
  1. Pokrojoną cebulę rozdrabniamy 6 s obr4
  2. Pozostałe skladniki wrzucamy do pojemnika i miksujemy 10 s obr 4
  3. Ewentualnie doprawiamy do smaku i mieszamy 3 s obr 2
  4. Przekladamy do innego pojemnika. Pasta jest gotowa do spożycia od razu po zrobieniu.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Pasta świetnie nadaje sie na kolacje podawana z ogórkami małosolnymi.[/size]







[size= 12px; background-color: #ffffff]Można stworzyć 2 warianty pasty :[/size]

[size= 12px; background-color: #ffffff]1. W pkt 1. do cebuli dodać 1 małego ogorka kiszonego i zmiksować razem.[/size]

[size= 12px; background-color: #ffffff]2. w pkt 2 do skladników zamiast musztardy mozna dodać 1/2 łyzki ketchupu pikantnego.[/size]


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Bardzo dobra. Ja zroobiłam

    Zgłoszony przez Jusiln na lutego 10, 2016 at 09:45.

    Bardzo dobra. Ja zroobiłam bez musztardy i też jest ok.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze