Tu jesteś:
4
Składniki
- 0,5 pęczka koperku, świeżego lub mrożonego
- mała cebula zwyczajna
- 2-3 jajka na twardo
- 250 g twarogu
- 1/2 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki musztardy
- pieprz czarny, świeżo mielony
- posiekany szczypiorek (ilość wedle uznania)
5
Przygotowanie
1. Koper i cebulę wrzucić na uruchomione ostrze - rodrobnić 6s/obr.7
2. Dodać resztę składników, wymieszać 20s/obr.3-4
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo smaczna....
Bardzo smaczna....
Pyszna pasta jajeczna dzisiaj
Pyszna pasta jajeczna dzisiaj jadłam
Dziękuję za przepis 