3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta jajeczna z twarogiem


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 0,5 pęczka koperku, świeżego lub mrożonego
  • mała cebula zwyczajna
  • 2-3 jajka na twardo
  • 250 g twarogu
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 2 łyżeczki musztardy
  • pieprz czarny, świeżo mielony
  • posiekany szczypiorek (ilość wedle uznania)
5

Przygotowanie

  1. 1. Koper i cebulę wrzucić na uruchomione ostrze - rodrobnić 6s/obr.7

    2. Dodać resztę składników, wymieszać 20s/obr.3-4 

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz