3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pizza z rukola


Wydrukuj:
4

Składniki

2 kawałek/kawałki/kawałków

  • 300 gramów wody
  • 2 łyżeczki cukru
  • 25 gramów drożdży świeżych
  • 30 gramów oleju z oliwek
  • 600 gramów mąki
  • 10 gramów soli
  • 100 gramów rukoli
  • 4 łyżki parmezanu, tartego
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Do Closed lid wlozyc cukier, wode, drozdze: 2min / 37° / obr 3. Dodac olej, make, sòl: 20sek / obr 4. Dodac parmezan i polowe rukoli: 5sek / obr 4. Dodac 2-ga polowe rukoli: 5sek / obr 4, nastepnie: 2,5min / Dough mode. Wyjac, zostawic do wyrosniecia. Rozwalkowac, nalozyc nadzienia wg gustu ( moja jest z pomidorami, mozzarella, parmezanem i rukola; druga zas , jako focaccia - olej z oliwek , ciut grubej soli i rozmaryn). Zostawic jeszcze 30min do wyrosniecia. Piec w nagrzanym piekarniku: 180° / do zrumienienia.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz