Składniki
11 porcja/porcje/porcji
ciasto
- gotowy rulon ciasta francuskiego
dodatek do posmarowania ciasta
- 1 jajko
farsz
- 450 g szpinak rozdrobniony,rozmrożony i odcisniety
- 1 kulka mozarelli
- 2 ząbki czosnku
-
6
15min
Czas całkowityPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
czosnek zmikować 3s/8,mozarella zmiksowac 4s/obr3-4,wrzucic szpinak wymieszać 5s/obr.4.Nakladac na środek wyciętego prostokatu(ciasto gotowe francuskie schłodzone)nakładac na siebie rogi tworząc kopertę,posmarowac jajkiem rozgrzać piekarnik termoobieg 200st i piec 15min na drugiej półce od dołu
farsz
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzciesze się że się podobaja,a
ciesze się że się podobaja,a jak smakuja pycha
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
Agnieszko, ciasteczka
Agnieszko, ciasteczka wyglądaja super ! i są łatwe do zrobienia Dodaję do wypróbowania Pozdrawiam