Tu jesteś:
4
Składniki
12 porcja/porcje/porcji
OMLETY
- 3 jajka
- 0,5 szklanki cukru
- 1/4 szklanki mąki pszennej
- 1/4 SZKLANKI MAKI ZIEMIACZANEJ
- 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 łyżki oleju
- 1 łyżeczek octu
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
9
5
Przygotowanie
- BIAŁKA UBIJAMY NA SZTYWNO
DOSYPUJEMY POMALUTKU CUKIER
POTEM DODAJEMYPOJEDYŃCZO ZÓŁTKA OCET I OLEJ
POTEM NA NAJMNIEJSZYCH OBROTACH DOSYPUJEMY WYMIESZANE MĄKI Z PROSZKIEM
NA PAPIER NAKŁADAMY CIASTO ŁYŻKĄ W VFORMIE BARDZIEJ OWALNEJ
PIEC5 MINUT 180 STOPNI GRZAŁKA GÓRA DÓÓŁ
CIEPŁE ZŁOŻYĆ
POTEM POSMAROWAĆ DŻEMEM Z PORZECZKI I ŚMIETANĄ Z MASCARPONE
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz