3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Babka z Ajerkoniakiem


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 200 g cukru
  • 4 jajka
  • 1 cukier wanilinowy
  • 250 g mak, i kartoflanej
  • 50 g mak, i pszennej
  • 1 proszek do pieczenia
  • 200 g oleju, slonecznikowego
  • 250 g ajerkoniak, u
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Cukier zmielic15sek/obr.10, dodac pozostale skladniki i wyrabiac 50sek./obr. 5.

    Ciasto przelozyc do natluszczonej formy z kominem i piec 50min/180°C.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy