1 Cesarz

3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Cesarz


Wydrukuj:
4

Składniki

3 butelka/butelki/butelek

Cezar

  • 250 gramy rosół, zimny
  • 3 ząbki czosnek, mielony, caly
  • 1 gramy Sòl morska
  • 2 gramy pieprz, mielony
  • 180 gramy ser, parmezan
  • 7 filetów ryba, cała, oczyszczona, anchois
  • 3 porcji żółtko
  • 2 litry olej
  • 6
    40min
    Czas całkowity 20min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    Sosu
  1. Składniki Z WYJĄTKIEM OLEJU blendujemy wTM Blokada naczynia miksującegoObroty wsteczne 4,5 do czasu uzyskania gładkiej masy.
  2. Umieszczamy pokrywę z miarką, ustawiamy Obroty wsteczne 3,5.zalewamy olejem
    Sprawdzamy konsystencję przed każdym dolaniem oleju podnosząc miarkę (nie przerywamy pracy Urządzenia.
    Obroty wsteczne->-6-7-8,5 max
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Kończąc warto kilka sekund "" pokręcić obrotami upewniamy czy jest połączony z olejem.

Im większe obroty tym gęstszy sos


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy