Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
Szpinak na ciepło
- 120 g szpinaku, liście
- 2 gałązek selera naciowego
- 1/2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczki cukru
- 20 g masła
- 10 g mąki ryżowej
- 150 g wody
- 1 jajko kurze, surowe
-
6
4min
Czas całkowity 4minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzbardzo dobre
bardzo dobre