3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Szpinak na ciepło


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

2 porcja/porcje/porcji

Szpinak na ciepło

  • 120 g szpinaku, liście
  • 2 gałązek selera naciowego
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczki cukru
  • 20 g masła
  • 10 g mąki ryżowej
  • 150 g wody
  • 1 jajko kurze, surowe
  • 6
    4min
    Czas całkowity 4min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. wszystkie składniki, oprócz wody i jajka, miksujemy 30s/obr 7


    dolewamy wodę, nakładamy motylek i gotujemy 20 min/90oC/obr 3


    5 min przed końcem wbijamy przez otwór jajko.


    Całość miksujemy 5sek/obr 7

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz