3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Surówka z białej kapusty z koperkiem i pietruszką


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

  • 1 1 pęczek koperku (krótkie łodyżki), Może być też suszony
  • 20 małych listków Natki pietruszki, Może być też suszony
  • 2-3 czubatych łyżek majonezu
  • sól, Do smaku
  • 1 łyżeczki cukru
  • sok z połowy cytryny
  • 400-500 g białej kapusty, Pokrojonej na mniejsze kawałki
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki wkładamy do Closed lid w kolejności - najpierw koperek, pietruszka potem kapusta i reszta.

    mieszamy 10-20 s na obr 4 w zależności czy chcemy mieć słabiej lub mocniej posiekaną kapustę.

    smacznego !!!

     

    to jedna z naszych ulubionych surówek tmrc_emoticons.)

10
11

Porady

Przepis pasuje też do TM31


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz