Tu jesteś:
4
Składniki
Sałatka z kapusty pekińskiej
- 6 liście Kapusty pekińskiej, wykroić białe części
- 4 ogórki kiszone
- 1/2 puszki kukurydzy, konserwowej
- 1/2 cebuli
- 1/2 jabłka, Np. Jonaprice Grójeckie
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki śmietany, 18% tłuszczu
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu, mielonego
- 2 ząbki czosnku, przecisnąć przez praskę lub poszatkować
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- Krok 1:
Cebulę poszatkować, dodać ogórki, poszatkować, dodać jabłko, poszatkować. Przełożyć do miski.
Krok 2:
Kapustę włożyć do naczynia, szatkować z użyciem kopystki. Przełożyć do miski.
Krok 3:
Dodać pozostałe składniki i całość wymieszać.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz