Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
- 50 g mleka
- 250 g twarogu
- 80 g ugotowanej kaszy jaglanej
- 100 g fety
- 15 sztuk mini papryczek
- 3 łodygi bazylii
- 3 łodygi tymianku
- 4 ostre papryczki,mogą by z zalewy
5
Przygotowanie
1. Do naczynia miksującego włożyć twaróg, kaszę jaglana, ser feta, mleko, zmiksować 30s/obr.5.
2. Uzyskaną masę podzielić na 2 porcje. Do jednej dodać posiekane ostre papryczki, do drógiej rozdrobnione zioła.
3. Mini papryczki przekroić na pół, wydłubać gniazda nasienne, napełnić je masą ziołową lub ostrą paprykową.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Danie można udekorować świeżymi ziołami i papryką w proszku.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPapryczni nie są zapiekane
Papryczni nie są zapiekane
A ile czasu piec i w jakiej
A ile czasu piec i w jakiej tempetaturze
cciałabym wypróbować bo wygląda smakowicie 