3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Papryczki faszerowane


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

  • 50 g mleka
  • 250 g twarogu
  • 80 g ugotowanej kaszy jaglanej
  • 100 g fety
  • 15 sztuk mini papryczek
  • 3 łodygi bazylii
  • 3 łodygi tymianku
  • 4 ostre papryczki,mogą by z zalewy
5

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia miksującego włożyć twaróg, kaszę jaglana, ser feta, mleko, zmiksować 30s/obr.5.

    2. Uzyskaną masę podzielić na 2 porcje. Do jednej dodać posiekane ostre papryczki, do drógiej rozdrobnione zioła.

    3. Mini papryczki przekroić na pół, wydłubać gniazda nasienne, napełnić je masą ziołową lub ostrą paprykową.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
11

Porady

Danie można udekorować świeżymi ziołami i papryką w proszku.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Papryczni nie są zapiekane

    Zgłoszony przez Gaga321 na czerwca 29, 2014 at 14:29.

    Papryczni nie są zapiekane tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • A ile czasu piec i w jakiej

    Zgłoszony przez isolder na czerwca 28, 2014 at 21:45.

    A ile czasu piec i w jakiej tempetaturze tmrc_emoticons.) cciałabym wypróbować bo wygląda smakowicie tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze