3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Papryczki faszerowane


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

  • 50 g mleka
  • 250 g twarogu
  • 80 g ugotowanej kaszy jaglanej
  • 100 g fety
  • 15 sztuk mini papryczek
  • 3 łodygi bazylii
  • 3 łodygi tymianku
  • 4 ostre papryczki,mogą by z zalewy
5

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia miksującego włożyć twaróg, kaszę jaglana, ser feta, mleko, zmiksować 30s/obr.5.

    2. Uzyskaną masę podzielić na 2 porcje. Do jednej dodać posiekane ostre papryczki, do drógiej rozdrobnione zioła.

    3. Mini papryczki przekroić na pół, wydłubać gniazda nasienne, napełnić je masą ziołową lub ostrą paprykową.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Danie można udekorować świeżymi ziołami i papryką w proszku.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Papryczni nie są zapiekane

    Zgłoszony przez Gaga321 na czerwca 29, 2014 at 14:29.

    Papryczni nie są zapiekane tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • A ile czasu piec i w jakiej

    Zgłoszony przez isolder na czerwca 28, 2014 at 21:45.

    A ile czasu piec i w jakiej tempetaturze tmrc_emoticons.) cciałabym wypróbować bo wygląda smakowicie tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze