Tu jesteś:
4
Składniki
- 130 g cukru
- 8 żółtek
- 250 g śmietany 30 %
- 250 g wódki
- 10 g kawy rozpuszczalnej
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
DO NACZYNIA WŁOŻYĆ WSZYSTKIE SKŁADNIKI . PODGRZAĆ 8 MIN 70 STOPNI OBROTY POZYCJA 4 . PRZELAC DO BUTELEK . ODSTAWIC DO SCHŁODZENIA
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedza czy w temperaturze 70 C ° alkochol nie wyparuje...
a czy w temperaturze 70 C ° alkochol nie wyparuje ?? to duzo powyżej 40
Lamka
musze zrobić
musze zrobić
Zrobiony - na drugi dzień degustacja - jest...
Zrobiony - na drugi dzień degustacja - jest dobry.
Delikatny smak.
Polecam
Wypróbuję na święta i dam
Wypróbuję na święta i dam znać jak wyszło