Tu jesteś:
4
Składniki
Cappuccino M
- 30-40 gramów gorzkie czekolady
- 1000 gramów mleka
- 3 czubate łyżki kawy rozpuszczalnej
- 20-30 gramów likieru Amaretto
- 2-3 płaskie łyżeczki do herbaty cukru
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
9
5
Przygotowanie
Cappuccino M
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
1 Do naczynia włożyć czekoladę rozdrobnić 10s/8 obr.
2 Dodać pozostałe składniki podgrzewać 9min./80*C/7obr.
3 Zmiksować 30s/7obr.ewentualnie dosłodzić
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo dobre. Smakiem przypomina trochę gorącą...
Bardzo dobre. Smakiem przypomina trochę gorącą czekoladę, może dlatego, że użyłam mlecznej czekolady(akurat taką miałam)zamiast gorzkiej.