Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Cafe Latte Frappe
- 1 płaskie łyżeczki do herbaty cukru
- 60 g kawy, zaparzonej, kawy prosto z ekspresu
- 90 g lodów waniliowych
- 90 g mleka, najlepiej z lodówki
- 8 kostek kostki lodu
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- 1. Dodać wszystkie składki do
"Blokada naczynia miksującego"
2. Miksować 15 s /obr 10.
Cafe Latte Frappe
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz