Tu jesteś:
4
Składniki
- makaron ( najlepiej spaghetti )
- 300 gobranych ze skórki pomidorów
- 100 g sera, (startego)
- 30 g Oliwek, (czarne lub zielone wg uznania )
- ząbek czosnku
- zioła prowansalskie
- pieprz
- sól
- kilka listków świeżej bazylii
- oliwa z oliwek
-
6
30min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Makaron:
ugotować w lekko osolonej wodzie według uznania
Sos:
pomidory poprzecinać, wyjąć nasiona i pozostawiać jak najmniej soku, włożyć do suchego naczynia miksującego, rozdrobnic 6sek. poz. 4, dodać wyciśnięty czosnek, oliwę, przyprawy, poszarpane listki bazylii, wymieszać.
Na talerz wysypać część startego sera, położyć ciepły makaron, polać sosem i jeszcze raz posypać serem.
Gotowe! Smacznego!
10
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz