Cześć dziewczyny (głównie). Dopiero zaczynam przygodę z TM, a jako osoba dobrze zorganizowana zaczynam od przejrzenia forum (już wiem jak czyścić uszczelkę z zapachów, że od kopustki lepsza jest silikonowa łopatka...
Próbuję utworzyć na swoim koncie różne kolekcje, żeby od razu wrzucać tam przepisy, które mnie zainteresują. I tu natknęłam się na problem, którego nie mogę pokonać. Robię wszystko po kolei (Dodaj nową kolekcję, Tytuł), naciskam Zapisz i dostaję dwie informacje jednocześnie- Jedna, w zielonej ramce: X została dodana do kolekcji przepisów, a pod spodem komunikat: Niestety nie udało nam się znaleźć żądanej strony lub dostęp wymaga rejestracji. Tu możesz się zarejestrować. Proszę spróbować ponownie.
W Moich kolekcjach nic nie ma. Wylogowałam się i zalogowałam ponownie, z tabletu przeszłam na komputer... Próbowałam z różnych stron i muszę przyznać, że juz zaczynam zgrzytać zębami. Macie jakiś pomysł? Nie mogę też nigdzie znaleźć przepisów, które po drodze zaznaczyłam sobie jako ulubione. Gdzie one są na Boga?!!
Pozdrawiam serdecznie, Magda