Widze , że dwie przyszłe Mamusie mają dzisiaj wizyty - pochwalcie się później nowymi wiadomościami
Powodzenia !
Forum Takie pogaduszki...
Coś ze świątecznego humoru przed spaniem ?
A teraz lulu...Dobranoc ! Kolorowych Snów !
DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !
U mnie dzisiaj -2*C i mgła za oknem
W szkole jeszcze tylko dwa dni i laba , dopiero 7 stycznia Angel wraca do szkoły
Może troche i ja odpoczne dzięki tej przerwie....
Udanego dnia Kochane !
ELU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!
Życzenia są czymś bardzo ważnym - szczególnie w dniu urodzin. Tak więc życzę Ci tyle spokoju, ile tylko potrzebujesz, tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne, tyle szczęścia, abyś nie oszalała z nadmiaru, miłości ponad wszystko, byś nigdy nie zaznała goryczy, nie czuła się samotna pośród ludzi, miała zawsze serce kochające przy sobie i jasne dni przed sobą oraz dużo zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń !
Elu dla Ciebie
Dołączam sie do życzeń dla Eli-niech spełnią się Twe najskrytsze marzenia
Witam wszystkich
Wstawiłam jeszcze przepisik na pierniczki niemieckie -może ktoś zechce wypróbować
Z ranka zaglądam na moment i ruszam dziś do dietetyczki ,potem do Trójmiasta na ostatnie świąteczne zakupy[prezentowe ]
Mam chwilkę to wstawię jeszcze przepis na mufinki daktylowe
Miłego dnia
Witaj Kasiu
Dziękuję za dobrą nowinę teraz będzie tylko lepiej
Pozdrawiam bardzo,bardzo serdecznie buziaczki
Dzień doberek
Elu sto lat sto lat kochana. Dużo szczęścia, radości i miłości niech się spełnią wszyskie Twoje najskrytsze marzenia
Kasiu witaj. Ciesze się bardzo, ze sie odezwałaś i to z taką dobrą nowiną. Super że jest poprawa, teraz będzie tylko lepiej. Życzę Wam wszystkiego dobrego
Jakaś śpiąca jestem dzisiaj. Wypije drugą kaweczkę
Miłego dzionka
To czekamy na wiadomości od Mamusiek jak tam ich fasoleczki się mają. Ale się zmówiły z tymi wizytami
napewno jest wszystko w porządku
Elu dziekuje - ciesze sie że kolorek sie podoba u mnie w pracy juz dwie koleżanki pozazdrościły i poszły sie zapisac do mojego fryca - chcą mieć taki sam kolorek
Zapraszam na chwilę relaksu
Elu ja się też dołączam do życzeń: wszystkiego co najlepsze... miłości, szczęścia i uśmiechu na każdy dzień... spełnienia najskrytszych marzeń i pieniążków na ich realizację ;o)
Dziewczyny Kochane Bardzo, bardzo Wam Wszystkim dziękuję za piękne życzenia
I wierzę, że wszystkie się spełnią
Tradycyjnie (od dzieciństwa ) urodziny świętuję z rodziną w pierwszy dzień Świąt, bo te kilka dni przed Wigilią są zdecydowanie bardzo zabiegane i nikt nie ma czasu, żeby do mnie przyjechać
A ze znajomymi spotykam się w pierwszy weekend po Świętach
Życzę Wam wszystkim dobrego dnia Grażynko, dziękuję za pięknie podany deserek na chwilę relaksu... Ja dziś pierogi lepię
Kasiu, bardzo się cieszę, że napisałaś. Domyślam się, że wolnego czasu w tej sytuacji masz niewiele Bardzo się cieszę, że u męża jest poprawa. Podziękuję Komu potrzeba i poproszę o więcej
Jestem dobrej myśli... Pozdrów od nas męża
I mam nadzieję, że przed Świętami jeszcze do nas zajrzysz
Moje dzieło-choinka z szyszek
Zakupy udane,prezenty pokupowane
Jak ja to lubię,kocham święta a zwłaszcza robić komuś przyjemność
Kasiu ciesze się, że zajrzałaś do Nas z dobrą wiadomością !
Teraz już wszystko pójdzie z górki - cały czas trzymam kciuki !
Grażynko dziękuje za pyszny podwieczorek !
KOLOROWYCH SNÓW ! DOBRANOC !
I jeszcze ja parę minutek spózniona ale też dołączam się do życzen dla Eli--Ile w ulu pszczół robotnic, ile pociąg mija zwrotnic, ile kwiatów liczy łąka, ile kropek ma biedronka, tyle szczęścia i słodyczy w Dniu Urodzin Tobie życzę
Kasiu, bardzo się cieszę, że napisałaś. Domyślam się, że wolnego czasu w tej sytuacji masz niewiele
Bardzo się cieszę, że u męża jest poprawa. Podziękuję Komu potrzeba i poproszę o więcej
![]()
Jestem dobrej myśli... Pozdrów od nas męża
I mam nadzieję, że przed Świętami jeszcze do nas zajrzysz
![]()
I ja w 100%popieram Elę trzymaj się Kasiu
DZIEŃ DOBRY !
Witajcie Mam nadzieję, że u Was spokojniej
U mnie "urwanie głowy" ale... dam radę!
Nie mam innego wyjścia!
Dziś wstałam razem z Hanią, o 5:20, więc jestem już po dwóch kawach i właśnie piję kolejną... Haniu dziękuję za ten uśniech na kawie
Ooo, TM mnie wzywa
Skończył parowanie galantyny
Zaraz dam mu kolejne zadanie
W nocy lukrowałyśmy z Kasią pierniczki do szkoły
Tak się rozpędziłyśmy, że "wymalowałyśmy" też choineczki dla znajomych i rodzinki! Poszłam spać po północy. Dziś będzie podobnie... z pokazu wrócę ok.21-22 a zaplanowałam pieczenie pasztetu i pasztecików. Nie chcę robić sobie zaległości, żeby nie zarywać nocy przed samymi Świętami.
Zmykam do kuchni Pozdrawiam Was i życzę dobrego, pogodnego w sercu i pachnącego Świętami dnia
Małgosiu, dziękuję za urodzinowy wierszyk
Beatko, śliczną choineczkę zrobiłaś
Wpadłam, żeby zobzczyć co napisały nasze Mamuśki po wizytach u Gina... ale jeszcze nie napisały Może wpadnę wieczorem...
Dobranoc zapracowane TERMOMIŁOŚNICZKI
Zajrzałam na chwilke życzyć Wam
KOLOROWYCH SNÓW ! DOBRANOC !
Jak tu miło
DZIEŃ DOBRY KOCHANE !
Witajcie
Wszystkie pichcą
Ja właśnie mam koniec na dziś,miałam jeszcze zrobić 2 choinki z szyszek na prezent dla przyjaciół ,ale wlaśnie padł mi pistolet do kleju
Flaczki się już studzą
Sledzie z rodzynkami i suszoną śliwkę.....też już się ,,przegryzają
Jutro już będzie troszkę niedzielny dzionek.W poniedziałem od rana
Pozdrawiam
MIŁEGO WIECZORKU PRACUSIE !
Moje Kochane Termomaniaczki
Nie było mnie prawie tydzień , ale już nadrabiam powoli zaległości. Ten tydzień i poprzedni były dla mnie najcięższymi w tym roku. To były bardzo smutne dni. ale nie będę Was zasmucać bo Święta to czas radosny. Elu, dołączam do życzeń koleżanek. Sto lat!!!!
Gratuluję wszystkim Zwyciężczyniom Konkursu!!!!
Korzystam z Waszych świątecznych przepisów. Będę działać w kuchni jutro, pojutrze i w Wigilię. Dzięki za wszystkie fajne przepisy!
jaK SZaleć to tylko z TM-buziaczki
Witaj Gabrysiu ! Bardzo mi przykro , że miałaś ciężkie dni...ale ciesze się, że mimo wszystko zajrzałaś do Nas
Trzymaj się Kochana !
Beatko,Gosiu Wszystkie Dziewczyny zajęte w kuchni...TM zadowolony i My też
Ja z mężem dzisiaj byłam na ostatnich zakupach świątecznych a w tygodniu z Angelą jeździłyśmy za prezentami pod choinke - wszystko kupione, jeszcze tylko czekamy na jeden prezent ,który ma przyjść kurierem.
Mam nadzieje , że do wtorku dotrze...
DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !
Witajcie Słoneczka. Ale sie rozpisałyście ufff zaraz nadrobię zaległości ja zalatana, buszująca w kuchni, itd wczoraj pojechaliśmy jeszcze w odwiedzinki do znajomych bo kolega męża przyjechał na święta z misji w Gruzji. Dzisiaj dalszy ciąg kucharzenia i sprzątania i odwiedzin znajomych. Mamy taka tradycję przed świętami że z najbliższymi znajomymi składamy sobie życzenia osobiście, pijemy kawke lub herbatkę przy pysznym ciachu
tak więc miłej niedzieli i pysznych przygotowań
Wszyscy zabiegani przedświątecznie
Elu spóźnione życzenia
U lekarza wszystko ok, jeszcze czekamy żeby maleństwo ułożyło się jak trzeba
Kuleczki do spaghetti wyszły rewelacyjne i do tego były pizzerinki pieczone na kamieniu pychotka
Wracam do przygotowań, wszystko idzie dwa razy wolniej w tym roku....
Gabrysiu trzymaj się cieplutko !
DZIEŃ DOBRY KOCHANE !
witajcie kochane
Eluniu spoźnione ale bardzo szczere, serdeczne życzenia
dużo zdrowia, miłości i usmiechu bo to w zyciu najważniesze
Siedze sobie w pracy i czekam na święta
Będe dziś piekła makowacai zrobie tą pysznie wyglądającą skórke pomarańczową wg przepisu Eli
Upiekłam już pierniczki do zdobienia dla dzieci, sama nie moge się już doczekać hihi
miłego dnia wam życze u nas pochmurno i deszczowo :/