3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą


Wydrukuj:
4

Składniki

5 porcja/porcje/porcji

Surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą

  • 250 g czerwonej kapusty, pokrojonej na kawałki
  • 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
  • 1 puszki kukurydzy, odsączonej
  • 2 łyżki majonezu
  • sól i pieprz, do smaku
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 6 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 6
5

Przygotowanie

    PRZYGOTOWANIE
  1. 1. Do Closed lid włożyć kapustę i marchewkę. Ustawić czas 5 sek., obroty 5.
    2. Dołożyć kukurydzę, majonez, sól i pieprz. Ustawić Counter-clockwise operation 60 sek., obroty 2-3.
    3. Przełożyć do miski.

    Opcjonalnie można dodać posiekaną natkę pietruszki.

    Smacznego
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz