Tu jesteś:
4
Składniki
5 porcja/porcje/porcji
Surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą
- 250 g czerwonej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 1 puszki kukurydzy, odsączonej
- 2 łyżki majonezu
- sól i pieprz, do smaku
5
Przygotowanie
- 1. Do
"Blokada naczynia miksującego" włożyć kapustę i marchewkę. Ustawić czas 5 sek., obroty 5.
2. Dołożyć kukurydzę, majonez, sól i pieprz. Ustawić"Obroty wsteczne" 60 sek., obroty 2-3.
3. Przełożyć do miski.
Opcjonalnie można dodać posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego
PRZYGOTOWANIE
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Miarka MT
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzTruskawka454: dziękuję
Truskawka454: dziękuję
Bardzo dobra surówka.
Bardzo dobra surówka.