3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Majonez tradycyjny


Wydrukuj:
4

Składniki

Majonez tradycyjny

  • 2 jajka
  • 5 łyżeczek musztardy
  • 1 łyżeczki soli
  • 2 łyżeczki cukru
  • 0,5 litra oleju
  • 2 łyżeczki octu
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. 2 jajka
  2. 5 łyżeczek musztardy
  3. 1 łyżeczka soli
  4. 2 łyżeczki cukru
  5. Wymieszać Obroty wsteczne prędkość 5
  6. Podczas mieszania powli wlewać olej
  7. Pod koniec dodać ocet
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy