Tu jesteś:
4
Składniki
Majonez tradycyjny
- 2 jajka
- 5 łyżeczek musztardy
- 1 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki cukru
- 0,5 litra oleju
- 2 łyżeczki octu
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- 2 jajka
- 5 łyżeczek musztardy
- 1 łyżeczka soli
- 2 łyżeczki cukru
- Wymieszać "Obroty wsteczne" prędkość 5
- Podczas mieszania powli wlewać olej
- Pod koniec dodać ocet
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz