Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
- 500 g gotowanych buraczkow
- 40 g świeżego chrzanu
- 1,5 łyżki cukru
- 3 łyżki soku z cytryny
- 1,5 łyżeczki soli
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Ugotowane, obrane i schlodzone buraczki ( w kawalkach) łacznie z przyprawami i pozostalymi skladnikami w lozyc do naczyn ia miksujacego i rozdrobnic - czas 30 sek obr. 6. {Podczas rozdrabiniania mieszac łopatką.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzzrobione z buraczków po ugotowaniu barszczu,...
zrobione z buraczków po ugotowaniu barszczu, super jest
Dobre, ale dla mnie za dużo soli
Dobre, ale dla mnie za dużo soli
super przepis ja dodałam 50g chrzanu bo lubie na...
super przepis ja dodałam 50g chrzanu bo lubie na ostro i skruciłam czas miksowania do 25sekund
Mam w planie wypróbować!!!
Mam w planie wypróbować!!!
a ja sie za niego zabiore na
a ja sie za niego zabiore na wigilie
Ok
Ok
Super przepis, dziekuje
Super przepis, dziekuje idealny na Swieta Wielkanocne.