Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
paluszki rybne
- 400 g ryby , u nas pstrąg
- 1 łyżeczki kopers
- sól , pieprz sok.z cytryny do.smaku
- bułka tarta
- 1 jajko
- 1 ząbków czosnek
- 1 plaster cebuli
-
6
16h 0min
Czas całkowity 1h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- czosnek i cebule siekamy obroty 10, 3 sek. rybke smarujemy solą pieprzem , kropimy.cytryna i pieczemy w piecu 200 stopni 15 -20 min chyba ze filet macie to krócej az sie zetnie, rybke wyjmujemy z pieca i usuwamy ości , wkladamy do naczynia , dodajemy jajko, i kopru (opcjonalnie) mielimy 6 sek obr 6, powstaje taka jakby pasta , pakuje ja łyżeczką w formy do ciastek, delikatnie forme usuwam , panieruje i smaże , wychodzi mi 8 szt wiekszych u nas kotków, wiec dzieci maja 4 porcje, do suchych ryb przy mieleniu dodajcie łyżkę masła , smacznego !
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz(Brak tematu)