3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

burgerrrr


Wydrukuj:
4

Składniki

110 porcja/porcje/porcji

burgerrrr

  • 7000 gramy wołowina, kark
  • 3000 gramy wołowina, mostek
  • 820 gramy musztarda dijon
  • 200 gramy Sòl morska
  • 65 gramy pieprz, mielony
  • 80 gramy oleju
  • 6
    4h 1min
    Czas całkowity 3h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
5

Przygotowanie

    porcjowanie/mielenie
  1. Mięso myjemy ,osuszamy następnie rozbieramy oraz oczyszczamy .porcjujemy na dlugie paski ok.2cmx2cm
  2. mielimy, dodajemy resztę składników , mieszając Gentle stir settingGentle stir settingGentle stir settingGentle stir settingGentle stir settingaż do skutku .dzielimy na porcje 200g .
  3. Pakujemy próżniowo w woreczki wacum [19s ]
10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy