 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                1min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                1min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     10 
                                     porcja/porcje/porcji 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            - TM 31
opublikowany: 21/06/12
                            
                zmieniono dnia: 12/01/19
                    Składniki
Pastę twarogowo - rybną
- 200 g twarogu, najlepiej chudy
- 120 g ryby wędzonej, pikling,makrela lub inna
- 40 g cebuli
- 1/2 łyżeczki musztardy, najlepiej ostrej
- 1 szczypty soli
- 1/2 pieprz biały, może być czarny
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Motylek Motylek
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Pokrojoną cebulę rozdrabniamy 6 s obr4
- Pozostałe skladniki wrzucamy do pojemnika i miksujemy 10 s obr 4
- Ewentualnie doprawiamy do smaku i mieszamy 3 s obr 2
- Przekladamy do innego pojemnika. Pasta jest gotowa do spożycia od razu po zrobieniu.
Pasta
Porady
Pasta świetnie nadaje sie na kolacje podawana z ogórkami małosolnymi.
Można stworzyć 2 warianty pasty :
1. W pkt 1. do cebuli dodać 1 małego ogorka kiszonego i zmiksować razem.
2. w pkt 2 do skladników zamiast musztardy mozna dodać 1/2 łyzki ketchupu pikantnego.
                        Można stworzyć 2 warianty pasty :
1. W pkt 1. do cebuli dodać 1 małego ogorka kiszonego i zmiksować razem.
2. w pkt 2 do skladników zamiast musztardy mozna dodać 1/2 łyzki ketchupu pikantnego.
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze
Bardzo dobra. Ja zroobiłam bez musztardy i też jest ok.