Tu jesteś:
4
Składniki
- 500 g dyni
- 200 g ziemniaków
- kostka rosołowa
- 250 ml wody
- 100 ml mleko ( nie koniecznie)
- Przyprawy: szczypta carry, pieprzu, gałki muszkatołowej, cukier, sok z cytryny, sól, troszeczkę vegety, cilli
- 100 g pestek dyni
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie
składniki włożyć do naczynia i gotować
15 minut , tem.
100˚C, obr. poz. 2Po
ugotowaniu zmiksować czas 10-15 s, obr. poz 8-9Pestki dyni podprażyć na patelni z szczyptą paprtki cilli- podnosi walory smakowe
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz