3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa krem z kapusty pekińskiej


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

  • 50 g cebuli, obranej
  • 100 g marchewek, obranych
  • 2-3 ziemniaki, obrane
  • 300 g lub więcej kapusty pekińskiej
  • 2 łyżki mąki lub mąki ryżowej
  • kostka rosołowa
  • 1 litr wody lub mniej
  • 1 łyżka masła
  • sól, pieprz
  • 6
    15min
    Czas całkowity 15min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Cebulę i marchew rozdrabniamy 5s/obr5

    2. Dodajemy masło i dusimy 1min/90stopni/obr2

    3. Dodajemy ziemniaki, kapustę pekińską, miskujemy 10s/obr10

    4. Dodajemy przyprawy, mąkę i wodę gotujemy 20min/90stopni/obr3

    5. Miksujemy ugotowaną zupę 10s/obr8

    Smacznego!

     

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy