Tu jesteś:
4
Składniki
- 100 g suchego chleba razowego
- 750 ml wody
- 2 kostki rosołowe
- 30 g cebuli
- 10 g mąki ziemniaczanej
- 100 g serka topionego, kremowego
-
6
11min
Czas całkowity 11minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
-
Cleb zmielic - 10s / poz. 5. Dodac pozostałe składniki, gotowac - 10min / temp. 100 stopni C / poz. 3. Podawac z łazankami lub kuleczkami mięsnymi.
10
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBede gotowala jutro. Mysle,
Bede gotowala jutro. Mysle, ze cebule trzeba röwniez zmielic.