3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa chlebowa


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 100 g suchego chleba razowego
  • 750 ml wody
  • 2 kostki rosołowe
  • 30 g cebuli
  • 10 g mąki ziemniaczanej
  • 100 g serka topionego, kremowego
  • 6
    11min
    Czas całkowity 11min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Cleb zmielic - 10s / poz. 5. Dodac pozostałe składniki, gotowac - 10min / temp. 100 stopni C / poz. 3. Podawac z łazankami lub kuleczkami mięsnymi.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Bede gotowala jutro. Mysle,

    Zgłoszony przez Ewa-Ku na maja 8, 2015 at 15:54.

    Bede gotowala jutro. Mysle, ze cebule trzeba röwniez zmielic.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze