3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant Zupa ogórkowa z filetem z kurczaka


Wydrukuj:
4

Składniki

4 osoba/osoby

Zupa ogórkowa

  • 300 g kiszonych ogórków
  • 50 g Pora
  • 60 g marchewki
  • 40 g pietruszki (korzenia)
  • 50 g selera
  • 200 g filet z kurczaka
  • 800 g woda
  • 2 łyżeczki bulionu
  • sól, pieprz
  • 30 g serka topionego

  • 2 łyżki śmietany 18 %
5

Przygotowanie

    zupa ogórkowa
  1. ogórki kiszone pokrojone na kawałki wrzucić do Closed lid, rozdrobnić 4s, obr 5. Przełożyć do innego naczynia.

    Do Closed lid włożyć marchew,pora, selera, pietruszkę - rozdrobnić 6-8 s obr. 5

    Dodać wodę i kostki (łyżeczki) bulionu, pokrojony w kostkę filet z kurczaka dodać sól i pieprz.

    Gotować 15min- 100- obr 1Counter-clockwise operation

    Dodać rozdrobnione ogórki i gotować kolejne 4-5 min- 100- obr 1 Counter-clockwise operation

    Na koniec odleać trochę wywaru z zupy do miseczki, dodać dwie łyżki śmietany, wymieszać i dodać do zupy, dodac serek topiony

    Gotować 3 m obr 2
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy