3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Twarożek homogenizowany


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1 jajko
  • 2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 2 łyżki cukru
  • 100 g śmietany, gęstej kwaśnej 12% lub 18 %
  • 250-300 g twarogu
  • 6
    3min
    Czas całkowity 3min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Założyć motylek

    Jajko z cukrem ucierać w naczyniu miksującym czas 2min temp 50 stopni poz 4

    wyjąć motylek

    dodać pozostałe składniki czas 25 sek poz 7

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy