3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Sos Verde (zielony) z makaronem penne lub spagetti


Wydrukuj:
4

Składniki

250 g

Sos Verde (zielony)

  • 2 łyżki majonezu wykonanego w TM
  • 6 liście swiezej kolendry, można pominąć
  • 10 orzeszków piniowych, lub innych
  • 2 ząbki czosnku, można dać duże 3

  • 6
    20min
    Czas całkowity 20min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    SOS VERDE
  1. Makaron ugotuj z 2 łyżkami oleju w osobnym garnku lub w TM Wszystkie składniki zmiksuj Blokada naczynia miksującego prez 20 sek obroty na 7
  2. Blendowanie zacznij od orzechów a następnie dodaj wszystkie pozostałe składniki.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Sos można stosować do grzanek surówek lub jako pesto do makaronów, wtedy posypać parmezanem.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy