3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Sos Remolada


Wydrukuj:
4

Składniki

1 słoik/słoiki/słoików

  • 1 żółtko
  • 1 łyzeczka soku z cytryny
  • 1 łyzeczka musztardy
  • 2 MT oliwy
  • 70 g cebuli
  • 100 g ogórków konserwowych
  • 1 łyzka posiekanej natki pietruszki
  • pol lyzeczki soli
  • pol lyzeczki cukru
  • pol lyzeczki pieprzu
  • 1 MT g ęstej śmietany lub jogurtu
  • 6
    3min
    Czas całkowity 3min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Cebule wrzucic na wirujace noze 6 Sek/ obr. poz.6

    2. Dodac ogorki miksowac 8 Sek/ obr. poz 4

    3. Zalozyc motylek dodac zoltko, musztarde, przyprawy ustawic czas 2 Min./ obr. poz.4

    4. Zalozyc MT na pokrywe garnka i wylac oliwe na pokrywe.

    5. Dodac smietane i wszystko wymieszac 10 Sek/ obr. poz 2

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Ja dodaje jeszcze: - 1

    Zgłoszony przez j.grzesikiewicz na listopada 11, 2012 at 12:45.

    Ja dodaje jeszcze:

    - 1 łyżeczkę curry- dodatkowo 2 łyżeczki musztardy- 2 łyżeczki kaparów

    i nie dodaję śmietany

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • ogorki konserwowe to

    Zgłoszony przez karo9999karo na marca 9, 2012 at 08:08.

    ogorki konserwowe to korniszone nie kiszone? yy 

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • po pierwsze sos nie nazywa

    Zgłoszony przez HonKoLL na marca 8, 2012 at 22:57.

    po pierwsze sos nie nazywa sie "remolada" tylko jak juz to remoulade, albo chociaz remulada... a tak w ogole to chcialem spytac co kryjesz pod pojęciem "oliwa", czy masz na mysli oliwę z oliwek, czy poprostu olej...?

     

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ja uzywam go do jajek,

    Zgłoszony przez magdusia1982 na marca 11, 2011 at 13:29.

    Ja uzywam go do jajek, hamburgerow, kielbasek i do grilla jest wysmienity. Palce lizacCooking 2

    magdusia1982

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Hmm...  np. do ryb,

    Zgłoszony przez SAM na marca 11, 2011 at 09:12.

    Hmm...  np. do ryb, kiełbasek, jajek, kanapek, mięs na zimno

    http://www.kielkismaku.pl -> chyba wszystko o hodowli kiełkówhttp://www.exbus.pl -> polecam wyjazdy po Europie

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • do czego taki sos mozna uzyc

    Zgłoszony przez tyneczkaa na marca 9, 2011 at 21:56.

    do czego taki sos mozna uzyc ?

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze