Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
- 1 żółtko
- 1 łyzeczka soku z cytryny
- 1 łyzeczka musztardy
- 2 MT oliwy
- 70 g cebuli
- 100 g ogórków konserwowych
- 1 łyzka posiekanej natki pietruszki
- pol lyzeczki soli
- pol lyzeczki cukru
- pol lyzeczki pieprzu
- 1 MT gęstej śmietany lub jogurtu
-
6
3min
Czas całkowity 3minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Cebule wrzucic na wirujace noze 6 Sek/ obr. poz.6
2. Dodac ogorki miksowac 8 Sek/ obr. poz 4
3. Zalozyc motylek dodac zoltko, musztarde, przyprawy ustawic czas 2 Min./ obr. poz.4
4. Zalozyc MT na pokrywe garnka i wylac oliwe na pokrywe.
5. Dodac smietane i wszystko wymieszac 10 Sek/ obr. poz 2
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzJa dodaje jeszcze: - 1
Ja dodaje jeszcze:
- 1 łyżeczkę curry- dodatkowo 2 łyżeczki musztardy- 2 łyżeczki kaparów
i nie dodaję śmietany
ogorki konserwowe to
ogorki konserwowe to korniszone nie kiszone? yy
po pierwsze sos nie nazywa
po pierwsze sos nie nazywa sie "remolada" tylko jak juz to remoulade, albo chociaz remulada... a tak w ogole to chcialem spytac co kryjesz pod pojęciem "oliwa", czy masz na mysli oliwę z oliwek, czy poprostu olej...?
Ja uzywam go do jajek,
Ja uzywam go do jajek, hamburgerow, kielbasek i do grilla jest wysmienity. Palce lizac
magdusia1982
Hmm... np. do ryb,
Hmm... np. do ryb, kiełbasek, jajek, kanapek, mięs na zimno
http://www.kielkismaku.pl -> chyba wszystko o hodowli kiełków
http://www.exbus.pl -> polecam wyjazdy po Europie
do czego taki sos mozna uzyc
do czego taki sos mozna uzyc ?