Tu jesteś:
4
Składniki
Pesto z bazylią i pestkami słonecznika i dyni
- 100 gramy liść bazylii, świeży, w całości
- 150 gramy prażone ziarna słonecznika
- 100 gramy prażone ziarna dyni
- 150 gramy oliwa
- 5 ząbka czosnku
- przyprawy do smaku według uznania
- 100 gramy ser parmezan
-
6
4min
Czas całkowity 4minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- wszystkie składniki wrzucic do naczynia i zmiksować, używając wedle potrzeby kopystki. Przełozyc do słoików. Mozna podawac z makaronem na ciepło lub jako dodatek do chleba.
3min/obr.5 lub więcej
Pesto z bazylią i pestkami słonecznika i dyni
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
ilość składników mozna modyfikować wedle uznania
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSmakuje
Smakuje