Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
pasta
- 4 jajka, ugotowane na twardo
- 1/4 cebuli, białej lub żółtej
- 1/2 pęczka koperku, świeżego, posiekanego
- 2 czubate łyżki majonezu
- 1 łyżki musztardy
- 1 szczypty pieprz, mielony
- 1 szczypty soli
- 1 łyżki szczypiorek, posiekany
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przepis jest tworzony dla
TM 21
-
5
Przygotowanie
- Do naczynia miksującego wrzucić cebulę przekrojoną na pół - ustawić czas 4s, obroty 5, zgarnąć kopystką rozdrobnioną cebulę na dno. Dodać pozostałe składniki, zmiksować - czas 20s, obroty 4.
Pasta jajeczna
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Gotową pastę posypać posiekanym szczypiorkiem
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz