3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z tuńczyka


Wydrukuj:
4

Składniki

4 osoba/osoby

Pasta

  • 30 gramów cebuli
  • 1 puszki tuńczyka w oleju
  • 130 gramów ogórków kiszonych
  • 100 gramów pomidora
  • 3 czubate łyżeczki majonezu
  • 2 czubate łyżeczki jogurtu naturalnego gęstego
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego dodać cebulę, rozdrobnić 5s/obr.5. Zgarnąć kopystką i nastawić jeszcze raz na 3s/obr 5.

    Dodać ogórki pokrojone na mniejsze kawałki i pomidora,rozdrobnić 7s/obr.6.

    Dodać tuńczyka, zmiksować 6s/obr.4.

    Dodać majonez i jogurt. Zmiksować 5s/obr5. Wszystko zgarąć ze ścianek kopystką i w razie potrzeby ponownie nastawić na 5s/obr.5.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy